Glutenfrie bananpannekaker

20140205-163109.jpg

Eg hadde ein skikkeleg blogge-frukost i dag, å laga meg bananpannekaker! Eg fekk tips av Laila, men så hugsar eg ikkje korleis ho sa ho laga dei, så derfor berre fann eg på noko likande sjølv.

1 moden banan, 8 ss havregryn (glutenfritt, sjølvsagt), 1 ts sukker/sukrin, 1 ts fiberhusk.

1. mos bananen godt saman

2. Tilsett havregryn, sukker og fiberhusk. Bland godt.

3. Steikast i steikepanne på midels varme. (NB: blir lett brent).

Eg prøvde å ha cashewsmør på. Trur det vil smake betre med cottage cheese, kanel og blåbær. Det skal eg vertfall prøve neste gong.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s