Glutenfri pai med spinat og fetaost

DSCF0252DSCF0245Botn:

100g grovt glutenfritt mel (Toro), 25 g Fiberfin, 1 ts fiberhusk, 75g cottage cheese, 50g smør, 2 ss vatn

Fyll:

3 egg, 1-2 dl mjølk, 2 sjampinjong, 1 løk, 3 fedd kvitløk, 130g babyspinat, 100g fetaost, pluss litt vanleg gulost og tomat.

DSCF0255

1 Smelt smør. Bland alt det tørre i ein bolle. Tilsett cottage cheese, vatn og smør. Kna godt saman. Sett deiga i kjøleskapet i om lag 30 minutt.

2 Trykk deiga ut i paiforma. Prikk botnen med ein gaffel. Steikast på 225 grader i 10 minutt.

3 Kutt opp sjampinjong, løk og kvitløk. Steik det i steikepanne til løken er ”gjennomsiktig”. Tilsett babyspinat.

4 Ha egg og mjølk i ein bolle. Tilsett blandinga med sjampinjong, løk, kvitløk og babyspinat. Ha alt i paiforma. Ha fetaost, ost og tomat på toppen. Steikast på 180 grader i 30-40 minutt.

 

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s