Glutenfrie blomkålkaker

DSCF1691Eg har testa ut ein eigen versjon av blomkålkaker som er basert på det eg tilfeldigvis hadde i kjøleskapet.

(8-10 stk)

Du treng: 1 blomkål, 2 sjalottlauk, 2 fedd kvitlauk, 1 chili, 1 egg, 30g parmesan, salt, pepar og litt potetmel.

1. Først mosar du blomkål, sjalottlauk, kvitlauk og chili i ein blender (eller likande).

2. Tilsett egg og parmesan. Rør godt saman.

3. Tilsett litt salt og pepar. Ha i potetmel til røra blir fast og god.

4. Lag små kaker som du trykker litt flate. Steikast på medium varme til dei ikkje dett frå kvarandre. Då kan du snu dei.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s